Π.Α InfoGR
Περιήγηση
Αρχική σελίδα
Εθνικός Ύμνος

Άρθρα

Φόρουμ
FAQ
Ιστοσυνδέσεις
Νέα ανά Κατηγορίες

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Κ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ CHANNEL

Αναζήτηση στο Π.Α. InfoNet

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.Α INFONET (Δοκιμή)

Συνοπτικο Χρονολογιο Ελληνικής Ιστορίας
359 ΜΑΕΔΥ - Εκεί Που Δεν Υπάρχουν Κάμερες
wEb rOcK rAdIoS
Radio
Pick a channel and Press "Go" to start the radiofree counters


Free web analytics, website statistics Statistics

Δημοψήφισμα.


Ένας ορθολογικά σκεπτόμενος Έλληνας θα αναρωτιόταν πρώτα από όλα για την ορθότητα την κίνησης διενέργειας δημοψηφίσματος. Και αυτό διότι το ερώτημα προς απάντηση είναι καθαρά πολιτικό και όχι εθνικό όπως θα έπρεπε σε ένα δημοψήφισμα. Οι πολίτες δεν έχουν την τεχνογνωσία να αναλύσουν οικονομικά θέματα όπως αυτό της πρότασης της Ε.Ε. Αυτό μπορούν να το κάνουν όσοι σχετίζονται με την μελέτη οικονομικών θεμάτων, αλλά και γεωπολιτικής και στρατηγικής. Πλην όμως αν και ζητάει η κυβέρνηση από τον λαό απάντηση για την πρόταση της Ε.Ε, στην ουσία διαφαίνεται ότι ζητά έγκριση για αυτό που συμβεί μετά το ΟΧΙ, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μιλάει για αυτό ξεκάθαρα, Κάνεις δεν γνωρίζει τα σχέδια της κυβέρνησης αν επικρατήσει το ΟΧΙ. . Ο λαός θα πάρει την ευθύνη για την αποδοχή ή όχι την πρότασης της Ε.Ε και όχι η πολιτική ηγεσία ως οφείλει μιας και για τις πολιτικές αποφάσεις έχει ήδη δώσει ο λαός στην κυβέρνηση με την ψήφο του έγκριση να τον εκπροσωπήσει στην διαπραγμάτευση. Αλλά το σημαντικότερο ο λαός θα πάρει και την ευθύνη για  τις ενέργειες της κυβέρνησης σε περίπτωση ΟΧΙ οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί.

 Για αυτόν τον λόγο το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρο. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι καταλαβαίνουν και αναλύουν με επιτυχία το περιεχόμενο της πρότασης και αντιλαμβάνονται τα επακόλουθα του ΝΑΙ, θα πρέπει να αντιπαραβάλλουν την πρόταση αυτή με το τι θα επακολουθήσει ένα ενδεχόμενο ΟΧΙ. Διότι κάνεις δεν θέλει τα σκληρά μέτρα της Ε.Ε. αλλά αντίθετα ένα σχέδιο που θα του εξασφαλίσει την επιβίωση και ευημερία.  Σχέδιο το οποίο δεν διαφαίνεται πουθενά ακόμα κι αν επικρατήσει το ΟΧΙ. Στην περίπτωση αυτη να δίνεται μια λευκή επιταγή στην κυβέρνηση για ότι επιλέξει να κάνει, χωρίς προηγούμενα να έχει ενημερωθεί ο λαός.

Έτσι λοιπόν ο λαός αν μπορέσει να κατανοήσει την οικτρή θέση του (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) θα πέσει τουλάχιστον σε κατάθλιψη και θα βρεθεί σε απόγνωση, ενώ όσοι δεν έχουν τις ικανότητες να κατανοήσουν την κατάσταση θα ακολουθήσουν την καθοδήγηση των κομμάτων. Τότε θα δημιουργηθεί πόλωση στην κοινωνία με κίνδυνο την σταθερότητα της κοινωνικής συνοχής.

Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι για το ποιος θα δειλιάσει πρώτος και όλα θα τελειώσουν σύντομα. Ακόμα καλύτερα η κυβέρνηση να αποδειχθεί νικήτρια και ο Πρωθυπουργός ήρωας και Ηγέτης .Στην διαφορετική περίπτωση τόσο με την πρόταση των δανειστών αλλά και με την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωζώνη το μέλλον της Ελλάδας είναι δυσοίωνο για πολλές γενιές. Αν σκεφτούμε και την γιγάντωση της Τουρκίας τότε σίγουρα η Ελλάδα χωρίς συμμαχίες θα είναι στο έρμαιο της γείτονος χώρας.

Καλά Ξεμπερδέματα.Mr Six στις June 29 2015 22:52:03 0 Σχόλια · 444 Επισκέψεις · Εκτύπωση
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια.
Γράψτε σχόλια
Παρακαλώ συνδεθείτε για να γράψετε σχόλια.
Εκτιμήσεις
Εκτιμήσεις μπορούν να γράψουν μόνο Μέλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφτείτε για να ψηφήσετε.

Δεν προστέθηκαν εκτιμήσεις.
Σύνδεση
Χρήστης

ΚωδικόςΞεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητείστε ένα καινούριο εδώ.
ΕΝ' ΟΠΛΟΙΣ
by vangelis ''drflight'
--------Πείτε χρόνια πολλά-------
AIΣΧΥΛΟΣ: «ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ), ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ»

Αδόλφος Χίτλερ: "Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ' όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον." (Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)