Π.Α InfoGR
Περιήγηση
Αρχική σελίδα
Εθνικός Ύμνος

Άρθρα

Φόρουμ
FAQ
Ιστοσυνδέσεις
Νέα ανά Κατηγορίες

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ
ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Κ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ CHANNEL

Αναζήτηση στο Π.Α. InfoNet

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Π.Α INFONET (Δοκιμή)

Συνοπτικο Χρονολογιο Ελληνικής Ιστορίας
359 ΜΑΕΔΥ - Εκεί Που Δεν Υπάρχουν Κάμερες
wEb rOcK rAdIoS
Radio
Pick a channel and Press "Go" to start the radiofree counters


Free web analytics, website statistics Statistics

Καλώς ήλθατε
ΣΤΟ Π.Α INFONET ένα χώρο ενημέρωσης, συζήτησης, και ανταλλαγής απόψεων για αεροπορικά θέματα και όχι μόνο.

Νέα διεύθυνση http://pa-info.gr

Τα πιο πρόσφατα άρθρα
Θέμα Κατηγορία Ανέβηκε απο Επισκέψεις Ημερμηνία
Erdoğan ή Τανκς; Το ελληνικό δίλημμα ΤΟΥΡΚΙΑ Mr Six 226 22-07-2016 10:34
Θα μας ωφελούσε η επικράτηση των πραξικοπηματιών ή όχι;
Θα την πάρουμε την Πόλη, Βλαδίμηρε; ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Mr Six 206 22-07-2016 10:23
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία έχουν εκθέσει ελαφρώς τους Πουτινόφιλους, οι οποίοι περίμεναν πως και πως ότι από θέρος σε θέρος ο ηγέτης της καρδιάς τους, ο σατράπης πασών των Ρωσιών, θα ξεκινούσε πόλεμο με τον Σουλτάνο Ερντογάν.
ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Mr Six 1104 05-12-2013 21:46
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Mr Six 387 05-12-2013 21:06
Του Πρέσβη ε.τ Περικλή Νεάρχου
Από τα Επίκαιρα
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Mr Six 497 17-11-2013 08:46
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ MADE IN CHINA ΤΟΥΡΚΙΑ Mr Six 485 22-10-2013 11:27
Η ΙΤΑΛΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Mr Six 440 10-10-2013 16:35
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Mr Six 543 29-09-2013 14:09
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ; ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Mr Six 518 01-09-2013 09:48
ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΡΕΘΗΚΕ
1955 TA ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1955 Mr Six 354 01-09-2013 09:36
Η \"νύχτα των κρυστάλλων\" του Ελληνισμού.
ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Mr Six 523 11-08-2013 13:12
Στίχοι
Mp3 Player- ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ
<bgsound src='http://pa-info.gr/fusion/infusions/mp3_player_panel/mp3/galaziokaileyko.mp3'>
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΠΗΓΗ ΕΣΤΙΑ

Mr Six στις July 06 2015 21:44:44 0 Σχόλια · 413 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΒΛΑΣΣΗ https://www.facebook.com/savvas.vlassis/posts/1077829515563747
«ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΝΙΚΕΣ» 1987 – 2015
("ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" - Σύνθημα ΠΑΣΟΚ δεκαετία 1980)
Μάρτιος 1987. Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό την πρόθεση της Καναδικής DENISON να προχωρήσει σε νέες γεωτρήσεις για πετρέλαιο στον Πρίνο, σύμφωνα με τις άδειες που έχει λάβει. Το πρόβλημα είναι ότι οι γεωτρήσεις αφορούν περιοχή σαφώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, λίγο πέρα όμως από τα 6 ν.μ. των εθνικών χωρικών υδάτων. Ο Αντρέας φοβάται ότι αυτό θα προκαλέσει αντίδραση της Τουρκίας και αποφασίζε να προχωρήσει σε κρατικοποίηση της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια της Θάσου. Η κρατικοποιημένη εταιρεία δεν υπάρχει κίνδυνος να κάνει τις γεωτρήσεις. Ο «θόρυβος», κινητοποιεί την Τουρκία, η οποία σχηματίζει την εντύπωση ότι η Αθήνα ετοιμάζεται να επεκτείνει τις γεωτρήσεις εκτός των 6 ν.μ. Στις διπλωματικές επαφές, η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της και η τουρκική κυβέρνηση υιοθετεί επιθετική ρητορική και απειλεί με έρευνες του «Σισμίκ».

Ο Αντρέας, έχοντας αρχίσει να χάνει την μπάλα, καταφεύγει σε «υπερήφανες» εθνικές κορώνες και κινητοποιεί τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κόσμος συσπειρώνεται εμπρός στον προαιώνιο εχθρό του έθνους. Γίνεται μερική επιστράτευση, βγαίνει ο Στόλος.

Όταν αρχίζει σιγά σιγά να λύνεται η «παρεξήγηση», χάρη στην μεσολάβηση των ΗΠΑ στις οποίες η Αθήνα αναγκάστηκε να αποκαλύψει περίπου τις πραγματικές προθέσεις της, ο Οζάλ αναδιπλώνεται και λήγει το θέμα. Οι «υπερήφανοι» Έλληνες πανηγυρίζουν! Νομίζουν ότι έτριψαν την μούρη των Τούρκων. Εθνική υπερηφάνια στο ζενίθ! Αξιοπρέπεια! Τους πατήσαμε, επιτέλους! Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του State Department, δείχνουν τα γέλια των Αμερικανών με τα καμώματα Παπανδρέου.

Ακολουθεί το Νταβός και η στροφή του Αντρέα, να δεχθεί διάλογο με την Τουρκία. Αργότερα θα πει το “Mea Culpa”, αλλά... Το κακό έγινε. Σιωπή τώρα, ας κάνουμε την πάπια κι ας ξεχάσουμε το όλο θέμα. Θα περάσουν χρόνια μέχρι να καταλάβουν οι Έλληνες (όσοι ενδιαφέρονται) τί πραγματικά έγινε στην κρίση του 1987. Η ελληνική κυβέρνηση ήταν αυτή που δεν ήθελε «φασαρίες» με την Τουρκία και μονομερώς είχε αποφασίσει να μην γίνουν έρευνες πέραν των 6 ν.μ. Ο «μύθος» όμως της «υπερήφανης» στάσης του ΠΑΣΟΚ και του Αντρέα, θα μείνει.

Σήμερα, οι νέοι, είναι αμφίβολο αν έχουν ιδέα γι’ αυτές τις σελίδες εξευτελισμού της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας.

Συμπέρασμα: Όταν οι κυβερνώντες τα κάνουν μούσκεμα στις εθνικές υποθέσεις και κινδυνεύουν να τους πάρουν με τις πέτρες, τότε αρκεί να ερεθίσουν τα εθνικά ανακλαστικά της κοινής γνώμης, ώστε να συσπειρωθεί αναφανδρόν στο πλευρό της. Τα σφάλματα και οι ευθύνες των κυβερνώντων μπορούν άνετα να κρυφτούν κάτω από το χαλί.
 
Ιούνιος 2015. Σε αυτό ακριβώς το «κόλπο» καταφεύγει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού αποδείχθηκε πανηγυρικά ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του ήταν ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ που δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν και στην διαβόητη «σκληρή διαπραγμάτευση» το μόνο που πρότειναν στο τέλος ήταν ένα νέο Μνημόνιο με φόρους 8 δισ. ευρώ, ο Τσίπρας κάνει την μεγάλη μανούβρα για να θολώσει τα νερά στον λαό.

Αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ η δική του πρόταση επί της οποίας συζητούσε με τους ξένους, εγκαταλείπει αιφνιδιαστικά τις διαπραγματεύσεις και «καταγγέλει» στον λαό τους «κακούς» δανειστές και την «μη βιώσιμη λύση» (του) που δήθεν έλαβε τελεσιγραφικά.
Ο κόσμος ξεσηκώνεται. Ρίγη εθνικής - ιερής αγανάκτησης τον διατρέχουν. Το διάσημο ανά την οικουμένη Ελληνικό ΦΙΛΟΤΙΜΟ (οι άλλοι λαοί δεν έχουν - είναι γαΐδούρια) μας καλεί να ανακράξουμε: «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ». ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ «ΟΧΙ»! ΖΗΤΩ Η ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ας τρίψουμε στην μούρη των σατανικών δανειστών το «ΟΧΙ» για να καταλάβουν ποιοι είμαστε.....

Πού μυαλό για να αξιολογήσει ο κόσμος τα πράγματα και να αντιληφθεί το πολιτικάντικο παιχνίδι Τσίπρα! Ο τελευταίος, τρίβει τα χέρια του. Κανείς δεν δείχνει να θυμάται τα προεκλογικά ψέμματα και να έχει αντιληφθεί την ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην «σκληρή διαπραγμάτευση».

Πριν, οι σφυγμομετρήσεις έδειχναν 70% υπέρ του Ευρώ με κάθε κόστος. Τώρα, το παιγνίδι είναι 50-50. Το κόλπο έπιασε. Ο Τσίπρας μεθάει. Οι πιθανότητες να αποφύγει την ΤΙΜΩΡΙΑ και να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, έχουν αυξηθεί ανέλπιστα! Το ξεκαθάρισε. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Θα υπογράψω και στις δύο περιπτώσεις!


Mr Six στις July 04 2015 00:14:03 0 Σχόλια · 378 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
Η άλλη άποψη που ακούστηκε στο διαδίκτυο στις 27-6


Mr Six στις June 30 2015 17:14:41 0 Σχόλια · 363 Επισκέψεις · Εκτύπωση
Δημοψήφισμα.


Ένας ορθολογικά σκεπτόμενος Έλληνας θα αναρωτιόταν πρώτα από όλα για την ορθότητα την κίνησης διενέργειας δημοψηφίσματος. Και αυτό διότι το ερώτημα προς απάντηση είναι καθαρά πολιτικό και όχι εθνικό όπως θα έπρεπε σε ένα δημοψήφισμα. Οι πολίτες δεν έχουν την τεχνογνωσία να αναλύσουν οικονομικά θέματα όπως αυτό της πρότασης της Ε.Ε. Αυτό μπορούν να το κάνουν όσοι σχετίζονται με την μελέτη οικονομικών θεμάτων, αλλά και γεωπολιτικής και στρατηγικής. Πλην όμως αν και ζητάει η κυβέρνηση από τον λαό απάντηση για την πρόταση της Ε.Ε, στην ουσία διαφαίνεται ότι ζητά έγκριση για αυτό που συμβεί μετά το ΟΧΙ, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μιλάει για αυτό ξεκάθαρα, Κάνεις δεν γνωρίζει τα σχέδια της κυβέρνησης αν επικρατήσει το ΟΧΙ. . Ο λαός θα πάρει την ευθύνη για την αποδοχή ή όχι την πρότασης της Ε.Ε και όχι η πολιτική ηγεσία ως οφείλει μιας και για τις πολιτικές αποφάσεις έχει ήδη δώσει ο λαός στην κυβέρνηση με την ψήφο του έγκριση να τον εκπροσωπήσει στην διαπραγμάτευση. Αλλά το σημαντικότερο ο λαός θα πάρει και την ευθύνη για  τις ενέργειες της κυβέρνησης σε περίπτωση ΟΧΙ οι οποίες δεν έχουν ανακοινωθεί.

 Για αυτόν τον λόγο το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρο. Αν θεωρήσουμε ότι όλοι καταλαβαίνουν και αναλύουν με επιτυχία το περιεχόμενο της πρότασης και αντιλαμβάνονται τα επακόλουθα του ΝΑΙ, θα πρέπει να αντιπαραβάλλουν την πρόταση αυτή με το τι θα επακολουθήσει ένα ενδεχόμενο ΟΧΙ. Διότι κάνεις δεν θέλει τα σκληρά μέτρα της Ε.Ε. αλλά αντίθετα ένα σχέδιο που θα του εξασφαλίσει την επιβίωση και ευημερία.  Σχέδιο το οποίο δεν διαφαίνεται πουθενά ακόμα κι αν επικρατήσει το ΟΧΙ. Στην περίπτωση αυτη να δίνεται μια λευκή επιταγή στην κυβέρνηση για ότι επιλέξει να κάνει, χωρίς προηγούμενα να έχει ενημερωθεί ο λαός.

Έτσι λοιπόν ο λαός αν μπορέσει να κατανοήσει την οικτρή θέση του (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) θα πέσει τουλάχιστον σε κατάθλιψη και θα βρεθεί σε απόγνωση, ενώ όσοι δεν έχουν τις ικανότητες να κατανοήσουν την κατάσταση θα ακολουθήσουν την καθοδήγηση των κομμάτων. Τότε θα δημιουργηθεί πόλωση στην κοινωνία με κίνδυνο την σταθερότητα της κοινωνικής συνοχής.

Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά ένα παιχνίδι για το ποιος θα δειλιάσει πρώτος και όλα θα τελειώσουν σύντομα. Ακόμα καλύτερα η κυβέρνηση να αποδειχθεί νικήτρια και ο Πρωθυπουργός ήρωας και Ηγέτης .Στην διαφορετική περίπτωση τόσο με την πρόταση των δανειστών αλλά και με την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωζώνη το μέλλον της Ελλάδας είναι δυσοίωνο για πολλές γενιές. Αν σκεφτούμε και την γιγάντωση της Τουρκίας τότε σίγουρα η Ελλάδα χωρίς συμμαχίες θα είναι στο έρμαιο της γείτονος χώρας.

Καλά Ξεμπερδέματα.Mr Six στις June 29 2015 22:52:03 0 Σχόλια · 415 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Αν μελετήσουμε το παρελθόν παίρνουμε πολύτιμα μαθήματα για το παρόν και το μέλλον. Ποτέ λοιπόν στο παρελθόν δεν κέρδισε η Ελλάδα τους δανειστές της. Αν αυτό συνέβαινε τότε ο έλεγχος της μικρής αλλά πολύτιμης Ελλάδας θα χανόταν για πάντα από τους ισχυρούς και πιθανόν η Ελλάδα να αποκτούσε κάποια στιγμή της οικονομική και πολιτική της ανεξαρτησία. Για να συμβεί αυτό εκτός από ηγέτη χρειαζόμαστε να γίνουμε τόσο πολύτιμοι στους ισχυρούς ώστε αυτοί να μας αφήσουν να ισχυροποιηθούμε με σκοπό να εξυπηρετήσουμε με αυτόν τον τρόπο τα συμφέροντα τους.

Η ευκαιρία που ανοίγεται την εποχή αυτήν στην χώρα μας για να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά της κοιτάσματα, πιθανόν θα χαθεί αν οι ηγέτες αποδειχτούν κατώτεροι των περιστάσεων. Η ιστορία θα κρίνει και θα κρίνει όπως μόνο αυτή ξέρει. Κρίνονται οι πράξεις και τα αποτελέσματα αυτών. Δεν κρίνεται η θέληση, δεν κρίνεται η σκέψη, δεν κρίνονται τα συναισθήματα.

ΝΑΙ θέλουμε την Ευρώπη ως σύμμαχο, ΝΑΙ δεν μπορούμε να σταθούμε χωρίς αυτήν στην περιοχή της Βαλκανικής, ΟΧΙ δεν θα θυσιάσουμε την ανεξαρτησία μας για κανένα δανειστή, ΟΧΙ καλύτερα να πεθάνουμε πολεμώντας παρά από την έλλειψη πατρίδας, ΟΧΙ δεν θα γίνουμε με την θέληση μας και επίσημα προτεκτοράτο και κράτος ελλιπούς ισχύος.

Πλην όμως οι ευθύνες  πρέπει να βαρύνουν τον ελληνικό λαό μόνο ως προς το ότι είχε, έχει, και θα έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Την πολιτική, την διαπραγμάτευση δεν την κάνει ο λαός, αλλά αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο κοινοβούλιο. Δεν είμαστε Αρχαία Αθήνα και δεν έχουμε το επίπεδο που απαιτείται για να λαμβάνουμε πολιτικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα αν δεν γνωρίσουμε τι έχουν κατά νου οι ηγέτες τουλάχιστον της χώρας μας.

Το χειρότερο σενάριο είναι η συμμετοχή μας σε ένα προκαθορισμένο σχέδιο που θα μας οδηγήσει σε προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα, που απλά ο λαός πρέπει να το νομιμοποιήσει όχι γιατί η πολιτική διαπραγμάτευση απέτυχε….. Αλλά γιατί εξαρχής έτσι ήταν προσχεδιασμένο να γίνει!!!!!!

Mr Six στις June 28 2015 12:23:00 0 Σχόλια · 378 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Το ΠΑ-InfoNet  για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους του Διαχειριστή είχε παύσει την λειτουργία του προσωρινά. Η ώρα της επιστροφής έχει φτάσει. Θα συνεχιστεί η αποδελτίωση τύπου και ο σχολιασμός. Όπως πάντα τα σχόλια είναι ελεύθερα και τα μέλη μπορούν να δημοσιεύσουν τις δικές τους αναρτήσεις.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν με τέτοιους ρυθμούς ώστε απαιτείται όχι μόνο ενημέρωση για την οικονομία, αλλά για το πώς όλα αυτά συνδέονται με γεωπολιτικά συμφέροντα εκατέρωθεν της Ε.Ε και της Ελλάδας. Παράλληλα οι εξελίξεις σε ΑΟΖ και ΝΑ Μεσόγειο είναι το κλειδί στο παιχνίδι συνολικά. Ο ρόλος των ΗΠΑ στην περιοχή ενδιαφέροντος της ΝΑ Ευρώπης είναι κρίσιμος μιας και ελέγχει (μέχρι τώρα) το δημιούργημα του το ISIS ανακατεύοντας την ενεργειακή τράπουλα στην Μέση Ανατολή. Παράλληλα η αποτροπή της Ρωσίας να δείξει ηγετικό ρόλο ανάμεσα στα Ορθόδοξα έθνη με σκοπό την κάθοδο της στην Μεσόγειο θα έχει πιθανόν και επιπτώσεις στα ελληνικά συμφέροντα. Αυτό θα γίνει με την συνέχιση της υποστήριξης του Ισλαμικού Τόξου στην Βαλκανική χερσόνησο. Η άνοδος του Αλβανικού εθνικισμού πιθανόν να εξελιχθεί ένοπλη σύρραξη ανάμεσα σε εξτρεμιστικά στοιχεία τουλάχιστον στα βόρεια σύνορα μας.

Οι απειλές υπάρχουν, όσο και οι προκλήσεις σε κάθε πτυχή των εξελίξεων.
Τα κακά παιδιά πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν πολύ καλά παιδιά όταν αρχίσουν να εξυπηρετούν συμφέροντα ή όταν δημιουργηθεί συμφέρον προς εξυπηρέτηση όπως στην περίπτωση της Κύπρου που ανακήρυξε ΑΟΖ και όλοι το δέχτηκαν. Ακόμα και η Τουρκία δεν μπορεί να εμποδίσει τις εξελίξεις. Η ενέργεια είναι πολύ πιο αναγκαία στην ΕΕ από ότι η εξυπηρέτηση του Ελληνικού χρέους.
Η κατάσταση δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο ευκαιρία. Είναι η ευκαιρία της Ελλάδας. Ας σκεφτούμε Γεωπολιτικά.

Mr Six στις June 25 2015 22:58:34 0 Σχόλια · 401 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΠΑ-Info.Gr επανέρχεται.


Mr Six στις June 23 2015 21:55:04 0 Σχόλια · 424 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Mr Six στις July 09 2014 17:55:38 Δείτε περισσότερα · 0 Σχόλια · 965 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Ο ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΕΑ

Mr Six στις July 08 2014 12:35:55 Δείτε περισσότερα · 0 Σχόλια · 602 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Mr Six στις July 08 2014 12:21:44 0 Σχόλια · 446 Επισκέψεις · Εκτύπωση
ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΣ

Mr Six στις July 08 2014 11:07:50 Δείτε περισσότερα · 0 Σχόλια · 530 Επισκέψεις · Εκτύπωση
σελίδα 1 από 176 1 2 3 4 > >>
Π.Α InfoGR Media
Menu
[ Home ] [ Randomize it ] [ Archive ]
Search
Media being used now
Most popular media
Top rated media
Last used media
Latest media
Random media
There are 46 medias in 2 categories with a total of 0 votes & 7 comments
Σύνδεση
Χρήστης

ΚωδικόςΔεν είσαστε μέλος?
Πατήστε εδώ για εγγραφή.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητείστε ένα καινούριο εδώ.
ΕΝ' ΟΠΛΟΙΣ
by vangelis ''drflight'
--------Πείτε χρόνια πολλά-------
AIΣΧΥΛΟΣ: «ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ), ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ»

Αδόλφος Χίτλερ: "Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω νά διαπιστώσω ότι μόνον οί Ελληνες, εξ' όλων τών αντιπάλων οί οποίοι μέ αντιμετώπισαν, επολέμησαν μέ παράτολμον θάρρος καί υψίστην περιφρόνησιν πρός τόν θάνατον." (Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)